06/05/2024 Expert Plaatsbeschrijvingen gezocht

 

Ook zin om samen met Vastgoed De Vos het vastgoedavontuur aan te gaan? Voor de verdere uitbouw van ons kantoor in Evergem zijn wij namelijk op zoek naar een Expert Plaatsbeschrijvingen die op zelfstandige basis aan de slag kan voor ons kantoor. Ben jij een gedreven professional met een scherp oog voor detail en een passie voor panden én mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken! 

JOUW OPDRACHT

Als partner van ons kantoor maak jij de plaatsbeschrijvingen op voor de panden in onze portefeuille. Je reist op regelmatige basis doorheen het Meetjesland met de iPad onder de arm op stap naar panden waar je vol enthousiasme zowel ingaande als uitgaande inspecties opmaakt. Je gaat bij de aanvang of op het einde van de huurperiode ter plaatse om de staat van het pand na te gaan en nauwkeurig te beschrijven. Je ziet dingen die anderen niet opvallen maar wel heel relevant kunnen zijn. Met jouw uitstekend oog voor detail noteer je dan ook zonder problemen alle belangrijke details op een objectieve manier. Ook aan sociale skills heb je geen gebrek en met een natuurlijke flair leg je gemakkelijk contact met huurders en verhuurders. Je kan zonder moeite een moeilijke boodschap diplomatisch overbrengen, je stelt je altijd neutraal op en kan kalm blijven onder druk.

JOUW PROFIEL

    *  Je hebt een goede (bouw)technische bagage en ervaring met het opmaken van plaatsbeschrijvingen.
    *  Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig.
    *  
Opvolging en administratieve afhandeling zijn vanzelfsprekend voor jou.
    *  De eigenschappen klant- en servicegericht typeren jou.
    *  Je bent flexibel qua werk – en reistijd.
    *  Je denkt mee met de organisatie, ons team en hecht groot belang aan waarden zoals betrouwbaarheid en betrokkenheid die ons kantoor kenmerken.

ONS AANBOD

     *  Een gevarieerde job binnen een vastgoedfamilie met een uitstekende reputatie en jarenlange ervaring (45 jaar!).
     *  Je kan onmiddellijk aan de slag bij een hecht team waar teamspirit, betrouwbaarheid en open dialoog vooraan staat. Je leert iedereen ongetwijfeld snel kennen aan ons koffiemachine.
     *  Je kan rekenen op de nodige ondersteuning van ons team van vastgoedexperten en dit zowel op administratief, technisch als op juridisch vlak.
     *  Je komt terecht in een dynamisch en toekomstgericht bedrijf waar je de kans krijgt jezelf te ontplooien en bij te leren.INTERESSE?

 

Herken je jezelf in een aantal van deze punten? Overtuig ons van jouw capaciteiten en mail je CV en motivatie door naar annelien@vastgoeddevos.be. 
We leren jou graag beter kennen! Tot snel!

Vastgoed De Vos Meetjesland
Dorpsplein 1 - 9940 Evergem

agent cut out
Contacteer ons X