08/06/2017 Lancering verkoop Residentie Appelboom

Vastgoed De Vos Pajottenland lanceert op zaterdag 10 juni de verkoop van een nieuwbouwproject van 15 luxueuze appartementen in Anderlecht.

Zaakvoerster Bjoke De Vos: “Dit nieuwbouwproject geniet een unieke ligging op de grens van Dilbeek met Anderlecht. Het project situeert zich in een park van 32 are, langsheen de Appelboomstraat en geniet van een mooi uitzicht over groene velden, hetgeen garant staat voor een kwalitatieve woonomgeving.”

“Deze hedendaagse appartementen zijn ruim en genieten veel lichtinval. Elk van hen beschikt over een zuidgericht terras en/of tuin, individuele kelder en ondergrondse autostaanplaats. Ook voor investeerders vormt dit een zekere belegging. Vastgoed blijft immers overeind als een veilige investering en deze topligging is gegeerd, ook door huurders.”

Op zaterdag 10 juni kan u doorlopend terecht in het kijkappartement dat volledig werd ingericht en een concreet beeld geeft van de hoogstaande afwerking die dit project biedt. Er is mogelijkheid om de andere entiteiten te bezoeken. Men kan ter plaatse alle plannen inkijken en - wie weet - een aankoop concretiseren!

Vastgoed De Vos, Edingsesteenweg 233, 1755 Gooik. Info: 02 303 43 43, www.vastgoeddevos.be, pajottenland@vastgoeddevos.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan