06/11/2017 Uitnodiging – infosessie assistentiewoningen “Rosalinde”

Geachte,
Beste, 


U heeft het ongetwijfeld al gehoord, in Lovendegem zijn de bouwwerken volop aan de gang van een uniek project, het bouwen van 29 assistentie-appartementen gekoppeld aan een woon- en zorgcentrum.

Bezorgen uw huis en tuin u stilaan te veel werk? Dan zijn deze appartementen echt ideaal voor u. De appartementen bevatten elk een gezellige leefruimte, compleet ingerichte keuken, functionele badkamer, ruime slaapkamers, aangename terrassen, bovengrondse privatieve autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging. Bijkomstig wordt de zorgsite uitgerust met een gezellige brasserie met zonneterras en verschillende ontspanningsruimtes. 
Bovendien – en dat maakt deze wooneenheid echt uniek – is aan het nieuwbouwproject ook een compleet vrijblijvend dienstenpakket beschikbaar. Zo is uw leefcomfort altijd verzekerd, ook in de toekomst. 

Bent u op zoek naar een ideale vastgoedinvestering? Dan biedt dit project voor u mogelijks een opportuniteit. In samenspraak wordt een persoonlijk investeringspakket ontworpen. 

Wij nodigen u graag uit op onze infosessie op donderdag 9 november 2017 om 19:30u in ’t Elsloschuurke, Elslo 55, 9940 Evergem. Wij ontvangen u graag met een hapje en een drankje. Na de presentatie beantwoorden wij al uw vragen. 

Reserveer en bevestig uw aanwezigheid op 09 258 13 13  of via mail verkoop@vastgoeddevos.be. 

Zorgeloos wonen of investeren in de toekomst ! 
Wij kijken alvast uit om u te mogen ontvangen.

Vriendelijke groeten 
Vastgoed De Vos  
Evergem

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan